Με στόχο την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα ημιτελικά της UEFA Youth League και την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (01/04) στην Αυστρία την Σάλτσμπουργκ.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1.
Η αυστριακή ομάδα απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ οι «ερυθρόλευκοι» την - επίσης αυστριακή - Στουρμ Γκρατς την οποία νίκησαν με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ.).
Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Ρομέν Πιτό, συμπεριέλαβε στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στην Αυστρία ταξίδεψαν οι:
Έξαρχος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάνης, Φράγκος, Δάμα, Πρεκατές, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Παναγάκος, Θεοδωρίδης, Παπακανέλλος, Λιατσικούρας, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Λάνα, Πνευμονίδης, Πλις, Κτενάς, Θεοδωρίδης, Γιουσούφ, Σιλά.
- Νέα αργία καθιερώνεται σε Δήμο της Αττικής: Πότε πέφτει και ποιοι θα είναι οι τυχεροί
- Ο χορηγός στη νέα φανέλα του Σαλάχ έκανε τους Έλληνες να απορούν
- Βρέθηκε το πιο μικρό βενζινάδικο της Ελλάδας: Η φωτογραφία τουρίστα που τα λέει όλα
- «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο»: Όλοι μιλούν για τη φράση που έγινε τραγούδι, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.