Οι αποφάσεις που λήφθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου χθες Δευτέρα (11/12) με έξι μέτρα για την προστασία των διαιτητών της Super League, δεν φαίνεται να «καλύπτουν» απόλυτα τους Έλληνες διαιτητές της πρώτης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα αποφασίσουν την σήμερα (12/12) μέσω ψηφοφορίας αν θα συνεχίσουν την αποχή τους ή θα επιστρέψουν στα γήπεδα το προσεχές Σαββατοκύριακο (16-17/12).
Υπήρχαν αρκετά πράγματα -που όπως υποστηρίζεται απ' την πλευρά των διαιτητών- αν και είχαν συζητηθεί τις προηγούμενες ανάμεσα στην αντιπροσωπεία τους και την ομοσπονδία, δεν τέθηκαν καν επί τάπητος απ' την ΕΕΠ στη συνεδρίαση της Δευτέρας (11/12). Κι αυτή η δυσαρέσκεια που έχει ήδη εκφραστεί προς την ομοσπονδία, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της ψηφοφορίας της Τρίτης (12/12) μεταξύ των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Super League.
- Χανιά: Οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ που «έσπασαν» τον 43χρονο - Από το «θέατρο» στη συγκλονιστική ομολογία
- Λιονέλ Μέσι: Ο πρώτος των πρώτων – Δείτε τα 18 γκολ του σε Μουντιάλ
- Από το τρόπαιο στην πραγματική ζωή: 4 νικητές του MasterChef μιλούν στο Reader για όσα ακολούθησαν
- Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» ο απεργός πείνας από τα Προσφυγικά: Καταγγελία ότι αρνήθηκαν να τον εξετάσουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.