Μενού
Ο Τζο Μπαρόνε
Ο πρώη Διευθύνων Σύμβουλος της Φιορεντίνα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο Τζο Μπαρόνε, διευθύνων σύμβουλος της Φιορεντίνα, ο οποίος πριν τον αγώνα με την Αταλάντα είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ο Τζο Μπαρόνε, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία πριν το ματς και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Μιλάνου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη «μάχη» με τη ζωή.

Η κατάσταση του CEO της Φιορεντίνα είχε κριθεί εξαρχής, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ως «κρίσιμη» και έφυγε από τη ζωή μία ημέρα πριν κλείσει τα 58 του έτη. Νοσηλευόταν στη καρδιοχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου «Σαν Ραφαέλε» στο Μιλάνο.

Τζο Μπαρόνε: Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα

«Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια μορφή που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που σημειώθηκε την Κυριακή, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνου» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA