Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Renault Clio έχει πίσω του 30 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν βγει από τα εργοστάσια και έχουν βρει το δόμο προς τους ιδιοκτήτες τους. Το γαλλικό σουπερμίνι βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά του -την ομολογουμένως καλύτερη μέχρι τώρα- και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά.

Η γκάμα κινητήρων του Clio περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης (1.0 SCe 65hp, 1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελεί, αυτή τη στιγμή, την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή στην γκάμα του Renault CLIO. Ο κινητήρας του ενός λίτρου αποδίδει 100 ίππους και 170 Nm ροπής και η συνδυαστική αυτονομία (βενζίνης και υγραερίου) μπορεί να φτάσει στα 1185 χλμ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης  προσφέρεται δωρεάν.

Αυτό συνδυάζεται με το πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει

Έκπτωση Πελάτη*

Δωρεάν μεταλλικό χρώμα*

Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault *

Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια

Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες*

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

(*) Δεν ισχύει για την έκδοση 1.0 SCe 65hp AUTHENTIC

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA