Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα και μια γενικά συντηρητική εταιρεία σαν την Toyota μπορεί να έχει χιούμορ και να μη φοβάται να το δείχνει. Με αυτήν την ελαφριά διάθεση, η Toyota εξέδωσε το δικό της ωροσκόπιο, στο οποίο ταίριαξε 12 από τα μοντέλα της με κάθε ένα από τα ζώδια. Σε αυτήν τη 12άδα περιλαμβάνονται κουπέ, SUV και οικογενειακά μοντέλα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου. Ας τα δούμε αναλυτικά...

Κριός (21/3-19/4): Toyota GR 86

Δυναμικό ζώδιο, με έφεση στον αθλητισμό. Ο Κριός ζει για το σήμερα και δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη για να βιώσει έντονες συγκινήσεις. Γι' αυτό, το νέο Toyota GR 86, εξελιγμένο από την Gazzo Racing, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο γι' αυτόν.

Ταύρος (20/4-20/5): Toyota Corolla Hybrid Touring Sports

Η οικογένεια είναι πρώτη προτεραιότητα στους Ταύρους, που όμως δίνουν μεγάλη έμφαση στην ομορφιά και στη δημιουργικότητα. Ως ζώδιο της γης, συνδυάζουν τον αυθορμητισμό με το ρεαλισμό. Γι' αυτό χρειάζονται κάτι που θα είναι όμορφο και αξιόπιστο, δηλαδή μια Toyota Corolla Hybrid Touring Sports.

Δίδυμοι (21/5-21/6): Toyota Aygo

Ο Δίδυμος θέλει να είναι μοναδικός, δημιουργικός και δεν φοβάται να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι εξωστρεφής και παρορμητικός. Το Toyota Aygo, με τους πολλούς χρωματικούς του συνδυασμούς είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Καρκίνος (21/6-22/7) Toyota Highlander

Ο καρκίνος είναι αφοσιωμένος και έμπιστος. Κάνει τα πάντα για να φροντίσει την οικογένειά του και τους φίλους του και χρειάζεται ένα αυτοκίνητο που να χωράει όλη αυτήν τη φροντίδα. Το Toyota Highlander είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να τα χωρέσει όλα αυτά.

Λέων (23/7-22/8): Toyota GR Yaris

O Λέων είναι πολύ δυναμικός και εκλεκτικός. Του αρέσουν τα πιο ξεχωριστά και εκλεπτυσμένα και είναι πολύ γενναιόδωρος με τους φίλους του. Το ιδανικό αυτοκίνητο γι' αυτόν πρέπει να είναι πανίσχυρο και έξω από τα συνηθισμένα και το Toyota που του ταιριάζει είναι το εμπνευσμένο από τους αγώνες ράλι GR Yaris.

Παρθένος (23/8-22/9) Toyota Hilux

Ο Παρθένος θέλει το απόλυτο στα πάντα και εκτιμά ιδιαίτερα τα πράγματα που αντέχουν στο χρόνο, είναι αξιόπιστα και εμπνέουν εμπιστοσύνη. Επομένως, το Toyota Hilux, ένα αυτοκίνητο που ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να τους προδώσει, είναι το ιδανικό γι' αυτόν.

Ζυγός (23/9-22/10): Toyota bZ4X

Ο ζυγός αποζητά την ησυχία και την ηρεμία και θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει τις συγκρούσεις. Είναι διπλωμάτης, αλλά δίκαιος, και πολύ ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα περιβάλλοντος. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Toyota, που θα κυκλοφορήσει το 2022, είναι το μοντέλο που του ταιριάζει.

Σκορπιός (23/10-21/11): Toyota C-HR GR Sport

O Σκορπιός είναι πολύ κοινωνικός και θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο. Είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και πολύ προσεκτικός με τα χρήματα που ξοδεύει, αν και επιτρέπει στον εαυτό του ορισμένες πολυτέλειες. Το κατάλληλο μοντέλο γι' αυτόν είναι το Toyota C-HR GR Sport, που συνδυάζει επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Τοξότης (22/11-21/12): Toyota Land Cruiser

Ο τοξότης είναι αυθόρμητος και δεινός ταξιδευτής. Συνέχεια βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης περιπέτειάς του, που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Το  μοντέλο της Toyota που του ταιριάζει είναι το Land Cruiser, οι εκτός δρόμου δυνατότητες του οποίου θα τον πάνε παντού.

Αιγόκερως (22/12-19/1): Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Η πρακτικότητα και η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικές για τον αιγόκερω, που η οργάνωση παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Εκτιμά ιδιαίτερα την προσοχή στη λεπτομέρεια όσον αφορά τη μηχανική και έτσι η plug-in υβριδική έκδοση του RAV4 είναι εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο. 

Υδροχόος (20/1-18/2): Toyota Yaris Cross

Ο υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και αγαπά την περιπέτεια. Είναι χαρούμενος και όταν βρίσκεται με μεγάλη παρέα αλλά και όταν μένει μόνος του. Επίσης, αισθάνεται το ίδιο άνετα μέσα στην πόλη ή έξω στην εξοχή. Το νέο μικρό SUV της Toyota, το Yaris Cross είναι η ιδανική επιλογή.

Ιχθύς (19/2-20/3): Toyota Mirai

Ο ιχθύς είναι καλλιτεχνική φύση, φιλικός, ανιδιοτελής και αθεράπευτα ρομαντικός. Θέλει να νιώθει ελεύθερος και πάντα είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες, όπως το πρωτοποριακό Mirai, το όχημα κυψελών καυσίμου της Toyota που κινείται με υδρογόνο και εκπέμπει μόνο καθαρό νερό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA