Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκεί όπου για μερικές ώρες θα χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την διεξαγωγή της ΕΚΟ Super Special Stage.

Ο λόγος για την υπέρ-ειδική διαδρομή που θα αποτελέσει την εναρκτήρια μάχη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και που θα στρέψει τα βλέμματα όλου του πλανήτη στη χώρα μας.

Ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου μεταμορφώνεται σταδιακά σε… πίστα, σε μία εντυπωσιακή παράλληλη διαδρομή όπου την προσεχή Πέμπτη, οι κορυφαίοι rallymen του κόσμου θα μάχονται σε δυάδες με τα θηριώδη αγωνιστικά τους αυτοκίνητα.

Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο – μάλιστα αργά απόψε αναμένεται να ολοκληρωθούν, δίνοντας τέλος στην τιτάνια προσπάθεια των τελευταίων ημερών.

Συνολικά 200 εργαζόμενοι δούλευαν δίχως φρένο τα τελευταία 24ωρα, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη μεταμόρφωση του σταδίου, για μία βραδιά οι εικόνες από την οποία θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Για τη διαδικασία «μεταμόρφωσης» χρησιμοποιήθηκαν:

-1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι

-4.000 τετραγωνικά μέτρα ξύλο

-120 τόνοι χάλυβα

-1.004 μέτρα προστατευτικά στηθαία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA