Μενού

Νέα εποχή αυτοκίνησης με το Avis Easy Leasing

Avis
  • Α-
  • Α+

Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, η Avis σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να προσαρμόσετε το leasing του αυτοκινήτου ή του στόλου σας ακριβώς στις ανάγκες σας. Mε την τεράστια εμπειρία της, τις αμέτρητες επιλογές και την αξιοπιστία της, αποτελεί την καλύτερη λύση, προσφέροντας την καινοτομία του Avis Easy Leasing.

Πως λειτουργεί το Avis Easy Leasing

Με λίγα απλά clicks μπορείς να σχεδιάσεις την καλύτερη προσφορά για εσένα. Εύκολα, απλά και γρήγορα βρίσκεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς μέσα από το myavis.gr, προσαρμόζεις τους όρους της προσφοράς στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις και ολοκληρώνεις όλες τις διαδικασίες online, από την άνεση του γραφείου ή της κατοικίας σου.

Το Leasing προσαρμόζεται στις ανάγκες σου

Avis

Η απόκτηση αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο απλή και εύκολη. Με τα Avis Easy Leasing Top Deals το leasing έρχεται στα μέτρα σας. Διότι πλέον εσείς επιλέγετε διάρκεια συμβολαίου, προκαταβολής ή μη, το χρώμα του αυτοκινήτου από τις διαθέσιμες επιλογές και τα εκτιμώμενα ετήσια χιλιόμετρα χρήσης. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο (real time) για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου.

 

Διαδικασία online μόνο με λίγα clicks

 

Με το Avis Easy Leasing η επιλογή του αυτοκινήτου, ο σχεδιασμός της προσφοράς, η υπογραφή των συμβολαίων και όλες οι διαδικασίες έως και η τελική ενημέρωση για την παραλαβή του αυτοκινήτου γίνονται απλά, online.

Avis

Εσείς απλώς «ανεβάζετε» τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όλες οι εγκρίσεις, η υπογραφή και η πληρωμή γίνονται διαδικτυακά. Στη συνέχεια, με το «εργαλείο» Track Your Car, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κάθε διαδικασίας εκ μέρους της Avis, αλλά την κατάσταση της παραγγελίας και της παράδοσης του αυτοκινήτου που επιλέξατε.

 

Το Avis Easy Leasing έχει μόνο προνόμια

Με το Avis Easy Leasing κάθε ιδιώτης ή επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να μισθώσει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα - το οποίο έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει στα μέτρα του. Η Avis αναλαμβάνει οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία του αυτοκινήτου -πέραν της οδήγησης και των καυσίμων- όπως:

 

1. Συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτου.

2. Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και 24ωρη οδική βοήθεια.

3. Πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

4. Δυνατότητα χρήσης προσωρινού αυτοκινήτου εντός 48 ωρών.

5. Αλλαγή ελαστικών.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Avis, στο myavis.gr, μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων της εταιρείας, καθώς και όλες τις απαντήσεις σε χρήσιμες ερωτήσεις. 

 

Δείτε με ένα κλικ εδώ όλα τα άρθρα του αφιερώματος Leasing 2023