Μενού
  • Α-
  • Α+

Το άνοιγμα των θερινών κινηματογράφων δεν ήταν για όλα τα σινεμά δεδομένο το φετινό καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας κορονοϊού. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν ευχάριστα νέα για τους σινεφίλ και τους λάτρεις ενός ιστορικού κινηματογράφου της Αθήνας.

Η «Αίγλη» του Ζαππείου αν και επρόκειτο να κρατήσει τις πόρτες της κλειστές τελικά σε λίγες ημέρες θα επαναλειτουργήσει και μάλιστα υπό τη διεύθυνση της Σπέντζος Φιλμ. 

Διαβάστε επίσης: Πού να πάμε σήμερα; 24 πολιτιστικές εκδηλώσεις για την Παρασκευή 25 Ιουνίου

Ευχάριστα νέα λοιπόν για ένα από τα εμβληματικά θερινά σινεμά της πόλης που παρέμενε κλειστό λόγω ιδιοκτησιακού. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου αναμένονται σε λίγες ημέρες.

Αντίθετα το Cine Paris στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα, που δεν λειτούργησε ούτε το καλοκαίρι του 2020 παραμένει κλειστό λόγω εργασιών στατικότητας που γίνονται στην περιοχή και καθυστέρησαν τόσο ώστε να μην επιτρέπουν το άνοιγμά του για τη θερινή σεζόν. Ολοι ελπίζουν πως το καλοκαίρι του 2022 ένα από τα ωραιότερα θερινά της πόλης θα είναι ανοιχτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA