Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένοι στην εκπομπή του CBS News "Sunday Morning", η Kamala Harris και ο Emhoff, ο πρώτος «Δεύτερος Κύριος» των Ηνωμένων Πολιτειών, έδωσαν συνέντευξη στην Jane Pauley και αποκάλυψαν λεπτομέρειες του love story τους. 

Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η καλύτερη φίλη της Kamala Harris, η οποία θεώρησε ότι ο Doug Emhoff ήταν ιδανική περίπτωση για εκείνη, λέγοντας της: «Απλά εμπιστεύσου με…Μην τον ψάξεις στο Google». Εκείνη φυσικά και το έκανε, όπως παραδέχθηκε γελώντας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της, ο οποίος το άκουσε για πρώτη φορά.

Ωστόσο, το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος όταν σε έναν αγώνα των Lakers και μετά από μερικές μπύρες ένας φίλος του τον προέτρεψε να της στείλει ένα πολύ αμήχανο μήνυμα, όπως παραδέχεται ο ίδιος, το οποίο συνοδεύτηκε το επόμενο πρωί με ένα ακόμα πιο αμήχανο μήνυμα στον τηλεφωνητή, το οποίο η Kamala Harris έχει κρατήσει και το βάζει κάθε χρόνο στην επέτειό τους.  

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA