Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 32χρονος Γάλλος, Αντονί Λοφρεντό, θέλει να μετατραπεί σε ανθρώπινος μαύρος εξωγήινος (black alien), στο πλαίσιο του «the_black_alien_project» στο Instagram και γι’ αυτόν τον σκοπό έχει καλύψει όλο του το σώμα με τατουάζ, ακόμα και τις κόρες των ματιών του. Στις τελευταίες μετατροπές αφαίρεσε τη μύτη και το άνω χείλος του.

Μάλιστα για την αφαίρεση της μύτης μετέβη στην Ισπανία καθώς μία τέτοια επέμβαση είναι παράνομη στη Γαλλία.

Μιλώντας για τις τελευταίες αλλαγές στο πρόσωπο του, δεν ανέφερε πότε έκανε τις επεμβάσεις ή ποιος τις πραγματοποίησε, αλλά είπε ότι μετά την επέμβαση στο άνω χείλος, δυσκολεύεται στην ομιλία.

Σε live στο Instagram και σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι όνειρό του είναι να αφαιρέσει το δέρμα του και να το αντικαταστήσει με μέταλλο.

Ακόμα είπε ότι οι επόμενες «μετατροπές» στο σώμα του περιλαμβάνουν αλλαγές στα χέρια, στα πόδια, στα δάχτυλα και το πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ υποστήριξε ότι παρόλη την «τρομακτική» νέα μορφή του, δεν έχει πρόβλημα να προσελκύει το αντίθετο φύλο.

Το 2017 είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Midi Libre»: «Από πολύ νεαρή ηλικία, ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Το κλικ έγινε όταν δούλευα σαν σεκιούριτι. Διαπίστωσα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Σταμάτησα τα πάντα στα 24 και έφυγα για την Αυστραλία. Πλέον έχουν γίνει φυσιολογικά τα επόμενα σχέδια μου. Λατρεύω να μπαίνω στα παπούτσια αυτού του τρομακτικού χαρακτήρα. Συχνά πηγαίνω κάπου και παίζω έναν ρόλο, ειδικά το βράδυ σε σκοτεινά σοκάκια. Εξερευνώ την αντίθεση ανάμεσα στον ρόλο που παίζω και στον εαυτό μου».

Πηγή: Mirror

Διαβάστε Ακόμα:

Τρομακτική επίθεση: Χτύπησαν 15χρονο αγόρι με μπουνιές και κλωτσιές και έπεσε σε κώμα (σκληρές εικόνες)

Η ιστορία πίσω από τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy που καταδικάστηκε σε θανατική ποινή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA