Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 44χρονη Τζορτζίνα Όλντριτζ ήταν παντρεμένη με τον 56χρονο Έρικ για δέκα χρόνια πριν συναντήσει τον 29χρονο Ράιν Σέλτον για πρώτη φορά.

Ο Σέλτον είχε σχέση με την 24χρονη κόρη της Όλντριτζ, Τζες.

Το πρώην ζευγάρι είχε μετακομίσει με την 44χρονη και τον σύζυγό της Έρικ σε μια οικογενειακή «φούσκα» στο Γκλούσεστερσαϊρ, όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο.

Εκείνη την περίοδο, η Τζες ήταν έγκυος και μέχρι να γεννήσει τον γιο της, η μητέρα της είχε ήδη συνάψει δεσμό με τον σύζυγό της.

Η Όλντριτζ έστειλε στην κόρη της μια σειρά από μηνύματα, στην οποία περιέγραφε την αρχή της σχέσης της με τον πατέρα του εγγονού της.

«Ο Ράιαν προσπαθούσε να με «ρίξει» εδώ και τρία χρόνια κι εγώ ενέδωσα τους τελευταίους έξι μήνες. Μου δείχνει τα μηνύματά σας και μου λέει τα πάντα. Είμαστε τόσο κοντά όσο δεν φαντάζεσαι. Ξέρω τα πάντα γι'αυτόν.»

Σχολιάζοντας την «προδοσία» της μητέρας της, η Τζες Όλντριτζ είπε: «Είναι φρικτό αυτό που έκανε. Ο Ράιαν με έχει απατήσει τουλάχιστον τρεις φορές στο παρελθόν. Είναι ξεκαρδιστικό ότι νομίζουν ότι έχουν αυτή την ισχυρή σχέση. Όλοι αισθανόμαστε εντελώς προδομένοι από τη μαμά, ειδικά ο πατέρας μου.»

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε ακόμα:

Οι ήρωες του Τέλεμαρκ - Η μέρα που η ανθρωπότητα γλίτωσε από την πιθανότητα να κατασκευάσει ο Χίτλερ ατομική βόμβα

Από τη Ρωσία στη Νότια Αφρική με τα πόδια: Αυτή η μεγαλύτερη διαδρομή που μπορεί να γίνει περπατώντας!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA