Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βίντεο δείχνει την 31χρονη Ραφαέλα Ντα Σίλβα Ροντρίγκες να μπαίνει στο μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή Τιάνγκουα της Βραζιλίας.

Ο Ροντρίγκες εξαπέλυσε πυροβολισμούς στο τραπέζι όπου καθόταν ο σύζυγός της και πέντε φίλοι, συμπεριλαμβανομένης της 26χρονης Τζαϊάνε Μπατίστα Μπάρο. Μια σφαίρα χτύπησε την Τζαιάν στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Η Ροντρίγκες είχε φτάσει στο σημείο με μια μοτοσικλέτα μαζί με ένα άλλο άτομο. Οι ριπές του όπλου ​έπληξαν κι έναν 24χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από μια πληγή στο χέρι, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον σύζυγο της Ροντρίγκες να παλεύει μαζί της σε εξωτερικό χώρο, προσπαθώντας να αφαιρέσει το όπλο από τον έλεγχό της.

Δεν είναι σαφές το τι συνέβη με το όπλο, αλλά η Ροντρίγκες φαίνεται ότι απομακρύνθηκε από το σημείο με την τσάντα στο χέρι.

Η 31χρονη συνελήφθη από την αστυνομία λίγο αργότερα. Αξιωματικοί ανέφεραν ότι ήταν εκνευρισμένη με τον σύζυγό της, ο οποίος συχνά βρισκόταν με συνοδούς πολυτελείας.

Το ζευγάρι είχε επανελειμμένους καβγάδες για το εάν εκείνος θα έπρεπε να πηγαίνει σε τέτοια μπαρ, πρόσθεσε η αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή της, η Ροντρίγκες είπε στους αξιωματικούς ότι πυροβόλησε τυχαία για να «διαλύσει» την παρέα που καθόταν στο τραπέζι και ότι δεν γνώριζε το θύμα Djaiane.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και υποψιάζεται ότι διαπράχθηκε εν θερμώ.

Η 31χρονη δεν έχει ποινικό μητρώο και φαίνεται να έχει μετανιώσει για τις πράξεις της, σύμφωνα με την αστυνομία, που την ερευνά για ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες.

Πηγή: Daily Mail.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Μουντιάλ 2022-Guardian: Πάνω από 6.500 μετανάστες νεκροί σε εργατικά ατυχήματα στο Κατάρ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA