Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο δράστες πυροβόλησαν τον άνθρωπο που φροντίζει τα τρία γαλλικά bulldogs της Lady Gaga, με αποτέλεσμα να κλαπούν τα δύο εξ αυτών και ο άνδρας να μετακομιστεί στο νοσοκομείο. Η αμερικανίδα σταρ, σοκαρισμένη μετά το άκουσμα της είδησης, δήλωσε από την Ιταλία ότι δίνει μισό εκατομμύριο δολάρια σε όποιον τα βρει. https://www.instagram.com/p/B9u3HXNlSAv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 30χρονος Ράιν Φίσερ, ο άνθρωπος που βγάζει βόλτα τα σκυλιά της σταρ νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Τα δύο bulldogs, ο Κότζι και ο Γκουστάβο βρίσκονται σε άγνωστα χέρια. 

Ο άνδρας δέχτηκε τέσσερις πυροβολισμούς στο στήθος λίγο πριν το βράδυ της Τετάρτης, ενώ είχε βγάλει τα σκυλιά βόλτα στο Δυτικό Χόλιγουντ. 

Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν τους υπόπτους ως«δύο μαύρους άνδρες που φορούσαν καπέλα μπέιζμπολ».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν να έχει τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

https://www.instagram.com/p/Bpn1Fg5FyTS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bpn1QE6Fxzn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bpn1czAF8qL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε ακόμα

Βραζιλία: Δίδυμα αγόρια υποβλήθηκαν ταυτόχρονα σε αλλαγή φύλου

Ινδονησία: Βρέθηκε μεταλλαγμένο μωρό καρχαρία με «ανθρώπινο» πρόσωπο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA