Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια σπάνια συνέντευξη, στην οποία συζήτησε τις πιέσεις της βασιλικής ζωής και την απομάκρυνσή του από το Λονδίνο, ο Χάρι είπε στον οικοδεσπότη του «The Late Late Show» Τζέιμς Κόρντεν ότι αποφάσισε ότι έπρεπε να «πάρει την οικογένειά του από εδώ» και ότι προτιμούσε την απεικόνιση της βασιλικής ζωής όπως αυτή αποτυπώθηκε στη σειρά του Netflix «Το Στέμμα» παρά αυτή που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες.

«Όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο βρετανικός τύπος και πόσο μπορεί να καταστρέψει την ψυχική σου υγεία», είπε ο πρίγκιπας Χάρι. «Είναι μια τοξική κατάσταση. Έτσι, έκανα ό, τι κάθε σύζυγος και ό, τι κάθε πατέρας θα έκανε.»

Ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ, εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020, ένα βήμα που προκάλεσε κρίση στον θεσμό. Από τότε, το ζευγάρι έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες και έχουν αρχίσει μια νέα ζωή, αυξάνοντας τη δημόσια προβολή τους στα μέσα ενημέρωσης.

«Νιώθω πολύ πιο άνετα με το «Στέμμα» συγκριτικά με τις ιστορίες που γράφτηκαν για την οικογένειά μου ή τη σύζυγό μου ή τον εαυτό μου», είπε. «Δεν προσποιούνται καν ότι είναι ειδήσεις, είναι μυθοπλασία», πρόσθεσε ο Χάρι. «Ωστόσο, βασίζεται χαλαρά στην πραγματικότητα. Φυσικά, δεν είναι αυστηρά ακριβής, αλλά σας δίνει μια γενική ιδέα για το τι είναι αυτός ο τρόπος ζωής, ποιες είναι οι πιέσεις του καθήκοντος και της προσφοράς πάνω από την οικογένεια και ό,τι μπορεί να προέλθει από αυτό.»

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν βυθιστεί σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο λέξεων και αγωγών με μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, εμπλεκόμενοι σε πολλαπλές νομικές υποθέσεις εναντίον δημοσιευμάτων και φωτογραφικών πρακτορείων που είχαν δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής.

«Μιλάμε μέσω Zoom με Ελισάβετ και Φίλιππο»

Το πιο ενδιαφέρον σκέλος της συνέντευξης αφορούσε τις βιντεοκλήσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον βασιλιά Φίλιππο, που αυτή την περίοδο νοσηλεύεται. «Τους έχουμε καλέσει μέσω Zoom αρκετές φορές και ο Φίλιππος συνηθίζει να κλείνει το λαπ τοπ αντί να βγαίνει από τη συνομιλία. 

Όσον αφορά το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού, είπε: «το να βγαίνεις μαζί μου, ή με οποιοδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας υποθέτω, είναι κάπως «ανάποδο». Όλα τα ραντεβού γίνονται δείπνα, βράδια με τηλεόραση ή κουβέντα στο σπίτι. Και τελικά όταν γίνεσαι ζευγάρι, βγαίνεις έξω σε δείπνα, στον κινηματογράφο και σε οτιδήποτε άλλο.»

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: 

Πηγή: CNN.

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο: Έβγαλε το εσώρουχό της σε σούπερ μάρκετ και το έκανε μάσκα

ΗΠΑ: Εστιατόριο του Μπρούκλιν προσφέρει δείπνο δίπλα στην Όντρεϊ Χέπμπορν και τον Τζον Χαμ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA