Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεγαλύτερο πρόβλημα έως τώρα για την πραγματοποίηση αυτής της υψηλής επίσκεψης είναι, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», πως την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε., στενεύοντας τα χρονικά περιθώρια.

Το εμπόδιο ξεπεράστηκε, καθώς ο πρόεδρος Μακρόν, μετά της συζύγου του, θα παρακολουθήσει την παρέλαση στο Σύνταγμα και αμέσως μετά θα πετάξει, όπως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατευθείαν για τις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται πως για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έχουν προσκληθεί για να έρθουν στην Ελλάδα, ο διάδοχος του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας πρίγκιπας Κάρολος και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει τις τρεις επίσημες προσκλήσεις, με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης με τη συμμετοχή των αρχηγών των κρατών που πολέμησαν στο Ναυαρίνο και εξασφάλισαν την ίδρυση του ελληνικού κράτους – της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.

Διαβάστε Ακόμα 

Μητσοτάκης: Εμβληματικό έτος το 2021

«Ας κρατήσουν οι χοροί» - Το βιντεοκλίπ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA