Μενού
  • Α-
  • Α+

H Apple φαίνεται πως αλλάζει το σχέδιο της παραγωγής των iPhone 12, αφού σύντομα θα ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες σε ινδικό έδαφος. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρούν πηγές τοπικών ΜΜΕ, «φωτογραφίζοντας» τις εγκαταστάσεις Wistron κοντά στο Bengaluru, όπου και θα κατασκευαστεί για πρώτη φορά συσκευή της εταιρείας για τη νεότερη σειρά. Μέχρι τα τέλη του 2021, θα μπει στη διαδικασία παραγωγής και το εργοστάσιο της Pegatron και στόχος αυτής της κίνησης είναι να μειωθεί ακόμη περισσότερο το κόστος παραγωγής των συσκευών που κατά τον Σεπτέμβριο θα θεωρούνται «προηγούμενης γενιάς». Σε αυτό βοηθάει και η χαμηλότερη φορολογία της χώρας που θα οδηγήσει την Apple σε ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία.

Η αγορά της Ινδίας δεν είναι νέα για την Apple, αφού εκεί κατασκευάζει και συσκευές iPhone SE, iPhone XR και iPhone 11, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και το iPad θα καταλήξει εκεί. Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει ήδη εγκρίνει μια επένδυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για να ενισχυθεί η παραγωγή σε τοπικά εργοστάσια με σημαντικά κίνητρα για τους κατασκευαστές.

Ταυτόχρονα, το πλάνο των συνεργατών της Apple αναφέρει διπλασιασμό των εργαζόμενων στα εργοστάσια μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα

Apple και Samsung ανοίγουν τα... χαρτιά τους μέσα στον Μάρτιο - Όλα όσα θα δούμε

Διαθέσιμο το online multiplayer update του Watch Dogs: Legion

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA