Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαφωτιστικά για την αδιαφορία του Μάικλ Ρίντερ είναι τα πλάνα από τις κάμερες που φορούσαν στις στολές τους οι αστυνομικοί όταν πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες αφότου ο Ρίντερ πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του Μάριον Πράις ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι αστυνομικοί βρήκαν τον 70χρονο να απολαμβάνει ένα παγωτό, να πίνει τζιν και να βλέπει στην τηλεόραση σνούκερ!

Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται για τον φόνο της άτυχης Μαριόν, ο Ρίντερ φαίνεται να απορεί και έπειτα τους ρωτάει τι συνέβη και πότε δολοφονήθηκε η πρώην γυναίκα του.

Ο Ρίντερ φέρεται ότι αποφάσισε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του όταν δικαστήριο τον διέταξε να την αποζημιώσει για το διαζύγιο με 10.000 λίρες. Καταδικάστηκε σε ισόβια, όπως και ένας φίλος του που τον βοήθησε να δολοφονήσει την Μαριόν.

Πηγή: Mirror

Διαβάστε ακόμα

Ισραήλ – Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Βρέθηκε περγαμηνή 2.000 ετών στα ελληνικά στο «Σπήλαιο του Τρόμου»

«Έπαθε κρίση»: Απομάκρυναν από το αεροπλάνο παιδί με αυτισμό επειδή δεν φορούσε μάσκα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA