Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρίγκιπας Κάρολος έλαμψε κατά τη διήμερη παρουσία του στην Ελλάδα. Έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη Βρετανία. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι «πρωταγωνίστησε» στα ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων, που τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα.

«Λάμψη στην Ελλάδα: Ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέπτεται τη γη του παππού του» γράφει η Sun. «Το χρυσό μετάλλιο αξίας του Πολίτη απονεμήθηκε στον πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα», επισημαίνει η Daily Mail, φιλοξενώντας εκτενές φωτογραφικό υλικό από την διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Έρχεται η διαδοχή;

Θα είναι ο Κάρολος ο νέος βασιλιάς μέσα στον επόμενο μήνα; Μια εκτίμηση - «βόμβα» σχετικά με τη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο έκανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Φαίνεται πως η διαδοχή του θρόνου έχει αργήσει ήδη αρκετά. Περιμένει εδώ και 54 χρόνια και για διάφορους λόγους: το διαζύγιό του και ο θάνατος της Νταϊάνα που μείωσαν την δημοτικότητά του, αλλά και το σίριαλ Μέγκαν - Χάρι που όπως φάνηκε είχε πολλά επεισόδια.

Πάντως, ο πρίγκιπας Κάρολος πάντως τα τελευταία χρόνια χαίρει πολλών αρμοδιοτήτων καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον ρόλο του. Στοιχείο που δείχνει ότι είναι πολύ πιο κοντά ο Κάρολος στο στέμμα παρά ο Γουίλιαμ.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η Ιφιγένεια Μουμτζή, κάτοικος Λονδίνου, τόνισε ότι οι πληροφορίες στη Βρετανία αναφέρουν ότι η Ελισάβετ θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος της ζωής της, όπως είχε δεσμευτεί το 1947, σε ηλικία 21 ετών.

«Οι φήμες κυκλοφόρησαν όταν ο βασιλιάς Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, ενώ η άλλη ανέφερε ότι ο Κάρολος θα γινόταν βασιλιάς στα 70ά του γενέθλια, κάτι που έπρεπε να γίνει πέρυσι» σημείωσε η κυρία Μουμτζή, προσθέτοντας ότι το παλάτι ανακοίνωσε 4μερη αργία για τον Ιούνιο του 2022 με την ευκαιρία των 70 ετών της Ελισάβετ στο θρόνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA