Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 18χρονος Κόμπαν Μακ Λέλαντ είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με μια γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 21 Μαρτίου, αφού είδε πως τα προφίλ τους στη δημοφιλή ιστοσελίδα ταίριαζαν.

Όμως, μετά την άφιξή του στο σημείο όπου είχε οριστεί το ραντεβού, φέρεται να έπεσε θύμα απαγωγής από έναν άνθρωπο, ο οποίος του επιτέθηκε και αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει. Ο 19χρονος Ντίλαν Ρίγκμπι συνελήφθη επ'αυτοφώρω και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Ο Μακ Λέλαντ, ο οποίος ζει στο Κόλιντον του Εδιμβούργου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τα τραύματά του και πλέον πάσχει από εγκαύματα, πληγές, αλλά και ψυχικό τραύμα.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι ο Κόμπαν υποβάλλεται σε θεραπεία για τα τραύματά του και η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Image removed.

Ο 19χρονος που του επιτέθηκε κατηγορείται επίσης για απαγωγή και επίθεση που οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό και κίνδυνο ζωής. Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον Κόμπαν δείχνει συγκλονιστικές εικόνες των τραυματισμών του, καθώς η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει 2.000 λίρες για τη θεραπεία του.

«Αν και είμαστε τόσο τυχεροί που ο Κόμπαν είναι ακόμα ζωντανός και εδώ μαζί μας σήμερα, δοκιμαζόμαστε από μεγάλο πόνο γνωρίζοντας τον μακρύ δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Στοχεύουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να χρειαστεί ο Κόμπαν, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υποφέρει από σύνδρομο μετα-τραυματικού στρες έπειτα από αυτό το φρικτό γεγονός. Παρακαλώ, βοηθήστε και μοιραστείτε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Η οικογένειά μας κι εκείνος θα σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες», αναφέρει η έκκληση που απηύθυναν οι συγγενείς του.

Πηγή: Daily Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA