Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γιγαντιαίο πλοίο «Ever Given» απελευθερώθηκε από τα συνεργεία που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για λίγο επικράτησε ένα θρίλερ σχετικά με την κατάσταση του πλοίου, καθώς το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι οι εργασίες σταμάτησαν και το πλοίο είχε επανέλθει σε διαγώνια θέση.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην περιοχή επικράτησαν δυνατοί άνεμοι αλλά τελικά το πλοίο απελευθερώθηκε και σύμφωνα με την αρχή της Διώρυγας του Σουέζ, η κυκλοφορία στο κανάλι έχει αρχίσει να αποκαθίσταται. 

Από τις 20:00 το βράδυ η επανέναρξη της κυκλοφορίας

Το γιγαντιαίο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων, Ever Given, που είχε αποκλείσει επί σχεδόν μια εβδομάδα τη διέλευση της Διώρυγας του Σουέζ, δεν έχει υποστεί ζημιές και το κανάλι είναι πλεύσιμο, δήλωσε σήμερα το απόγευμα από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο Nile TV.

Οι αρχές της Διώρυγας ενημέρωσαν τις ναυτιλιακές εταιρείες ότι η κυκλοφορία των πλοίων μέσω της Διώρυγας θα επανέρθει και στις δύο κατευθύνσεις του καναλιού από τις 20:00 σήμερα, ώρα Ελλάδας, είπαν δύο αξιωματούχοι της Αρχής στο Reuters.

Πάνω από 400 πλοία περιμένουν να διασχίσουν την διώρυγα, μετέδωσε το Nile TV.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA