Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βίντεο ανέβασε στα social media από έναν συνοριοφύλακα, ο οποίος είπε ότι οι διακινητές πέταξαν τα κοριτσάκια στην έρημο «χιλιόμετρα μακριά από την πλησιέστερη κατοικία» την Τρίτη. Στο βίντεο φαίνεται ένας διακινητής να ανεβαίνει στον φράχτη και να πετάει τα κοριτσάκια.

Στη συνέχεια, οι διακινητές πετάνε κάτι ακόμα πάνω από το φράχτη, πιθανώς τα προσωπικά αντικείμενα των κοριτσιών και έφυγαν μέσα στη νύχτα αφήνοντάς τα μόνα τους.

https://twitter.com/USBPChiefEPT/status/1377337037372620801?ref_src=twsrc^tfw

«Είμαι σοκαρισμένη από τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο αυτοί οι διακινητές πέταξαν από έναν τοίχο 4 μέτρων αθώα παιδιά», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της περιπολίας Γκλόρια Τσάβες και τόνισε ότι οι Αμερικανοί συνοριοφύλακες συνεργάζονται με τις μεξικανικές αρχές για να εντοπίσουν τους δράστες.

Τα κοριτσάκια μεταφέρθηκαν σε σταθμό της αμερικανικής υπηρεσίας φύλαξης συνόρων  για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Με πληροφορίες από Sun

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA