Μενού
  • Α-
  • Α+

Μακροσκελή συνέντευξη στη Dailymail, έδωσε ο πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέβιν ΜακΚέι και αναφέρθηκε στις εκρήξεις θυμού και τα ξεσπάσματα που είχε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο ΜακΚέι εργάστηκε για τον Τραμπ  για πέντε χρόνια από το 2007 μέχρι και το 2012, όταν και ο μεγιστάνας τον απέλυσε.

Ο Κέβιν ΜακΚέι ήταν το «δεξί χέρι» του Τραμπ στη Σκωτία, όπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ οραματιζόταν και προσπαθούσε να φτιάξει  το γήπεδο γκολφ των ονείρων του, στο Μπάλμεντι, κοντά στο νησί Λιούις, τον τόπο γέννησης της μητέρας του.

Στη συνέντευξή του ο ΜακΚέι αναφέρεται στη Μελάνια Τραμπ, την οποία συνάντησε το 2011 και την περιγράφει σαν μία στοργική και τρυφερή σύζυγο, η οποία έκανε ότι της ζητούσε ο μεγιστάνας χωρίς αντίρρηση.

Επιπλέον ανησυχούσε για τον Τραμπ καθώς ρωτούσε τον σωματοφύλακα αν τρώει και αν κοιμάται καλά.

Όπως λέει εκείνη την περίοδο ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα στρεσαρισμένος, κοιμόταν το πολύ 4-5 ώρες και έτρωγε ελάχιστα.

Μάλιστα όσο καιρό έμεινε στη Σκωτία η Μελανία ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος μαζί της και μία φορά τη χαστούκισε.

«Ήταν διαρκώς στην τσίτα. Μία μέρα του έφερε έναν καφέ και τη χαστούκισε. "Δεν το θέλω αυτό της είπε. Θα το συζητήσουμε αργότερα"».

«Δεν ξέρω αν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν μάλωνε με τη σύζυγο του μπροστά σε άλλους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σωματοφύλακας.

Επιπλέον ο ΜακΚέι αναφέρεται στο πώς ο Τραμπ εκφόβιζε εργολάβους και απειλούσε ιδιοκτήτες γης, καθώς και στις αντιδράσεις του όταν δεν του άρεσε κάτι.

«Ήταν ιδιαίτερα νευρικός όταν ανακαινίζονταν τα δωμάτια της ιδιοκτησίας και οι εργάτες είχαν τοποθετήσει λάθος παράθυρα. Ο Τραμπ είπε "ποιος παράγγειλε αυτά τα παράθυρα;"».

«Ο χτίστης απάντησε ότι του τα παρήγγειλε ο ίδιος (ο Τραμπ)».

«Τότε ο κ. Τραμπ είπε "δεν πληρώνω γι’ αυτές τις αηδίες. Δεν παρήγγειλα ποτέ αυτά τα παράθυρα, δεν τα ζήτησα ποτέ και θέλω να διορθωθούν"».

«Έτσι διαπραγματευόταν με όλους και ποτέ δεν καυγάδιζε κάποιος μαζί του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.