Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα μέλη της συμμορίας στη Βραζιλία διαμέλισαν την Γκαμπριέλα Λίμα Σαντάνα, τη διαμέλισαν και έβαλαν τα κομμάτια της σε βαλίτσα ενώ φέρονται να τραβούσαν βίντεο την ώρα που δολοφονήσαν το άτυχο κορίτσι.

Η Γκαμπριέλα δηλώθηκε ως αγνοούμενη στις 13 Μαρτίου αλλά ενδέχεται να είχε εξαφανιστεί ακόμα νωρίτερα. 

Η σορός της βρέθηκε στις 24 Μαρτίου από εργάτες που έκαναν έργα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι Αρχές και οι άνδρες της αστυνομίας ανακάλυψαν το κεφάλι τον κορμό και τα άκρα της Γκαμπριέλα μέσα σε μια βαλίτσα, στην οποία υπήρχαν ακόμα δύο κουζινομάχαιρα και πριόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=-8ucHxPuvPE

Η άτυχη κοπέλα αναγνωρίστηκε από τα αποτυπώματά της και ένα τατουάζ που λέγεται ότι είναι χαρακτηριστικό μίας τοπικής συμμορίας.

Πριν καν δηλωθεί η εξαφάνιση της Σαντάνα, η αστυνομία είχε λάβει ένα βίντεο που έδειχνε κάποιον να διαμελίζει μία γυναίκα σε μία τσάντα ενώ χαμογελούσε. Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για το βίντεο της δολοφονίας της 21χρονης ούτε πώς αυτό περιήλθε στην κατοχή της αστυνομίας.

Για τη δολοφονία της Γκαμπριέλα έχουν συλληφθεί ένας 49χρονος που φαίνεται στο φρικτό βίντεο και ένας 23χρονος που φέρεται να τραβούσε με την κάμερα ενώ η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα.

Πηγή: Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA