Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γυναίκα απαιτεί να συλληφθεί ο πρίγκιπας Χάρι - Της είχε τάξει γάμο

Μια γυναίκα υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς υποστηρίζει ότι της είχε υποσχεθεί πως θα την παντρευτεί

Μία δικηγόρος ζήτησε να συλληφθεί ο Πρίγκιπας Χάρι αφού «δεν τήρησε τον λόγο του» και δεν την παντρεύτηκε.

Η δικηγόρος, Παλγουάιντερ Κορ, υπέβαλε αναφορά στο Ανώτατο Δικαστήριο Punjab and Haryana της Ινδίας ισχυριζόμενη ότι ο Δούκας του Σάσεξ επικοινώνησε μαζί της μέσω μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με emails, σύμφωνα με την ίδια.

Η Κορ ζήτησε επίσης από τις αρχές της Ινδίας να εκδώσουν ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης, έτσι ώστε η αστυνομία και το Ηνωμένο Βασίλειο να συλλάβουν τον Χάρι και να αναγκαστεί να εκπληρώσει την υπόσχεσή του για γάμο «χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».

Ερωτηθείσα από τον δικαστή, παραδέχθηκε ότι δεν είχε πάει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο ή συναντήθηκε αυτοπροσώπως με τον Δούκα του Σάσεξ και ότι όλες οι υποτιθέμενες επαφές τους ήταν μέσω email και μηνυμάτων στα social media.

Πρόσθεσε ότι είχε πάρει απρόθυμα το αίτημα να ζητήσει δράση από το δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε γράψει και τον πρίγκιπα Κάρολο, πατέρα του Χάρι.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι μιλούσε στον Πρίγκιπα Χάρι.

«Είναι γνωστό ότι δημιουργούνται πλαστά προφίλ σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ. και το δικαστήριο δεν μπορεί να επικαλείται την αυθεντικότητα μιας τέτοιας συνομιλίας», δήλωσε ο δικαστής.

«Θεωρώ ότι αυτή η αναφορά δεν είναι τίποτα, αλλά απλώς μια φαντασία ενός ονειροπόλου για να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι», πρόσθεσε.

Η πρακτική της δημιουργίας ψεύτικων προφίλ προσφέροντας ρομαντικές υποσχέσεις, με σκοπό να εξαπατηθούν διάφοροι χρήστες είναι γνωστή ως catfishing.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#πρίγκιπας Χάρι #γάμος #Δικαστήριο

Best of Internet