Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ράιλι Ριντ έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις σχέσεις της όλα αυτά τα χρόνια. Πέρσι, η 29χρονη πορνοστάρ μοιράστηκε τους φόβους ότι δεν θα βρει σύντροφο λόγω της καριέρας της στο πορνό.

Αλλά φαίνεται ότι τα όνειρά της έχουν γίνει πραγματικότητα, καθώς κατά τη διάρκεια του λοκντάουν αρραβωνιάστηκε τον Λετονό freerunner Σάσα Πέτκουνς.

Η πορνοστάρ αποκάλυψε το νέο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. «Είμαστε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι, με σκοπό να παντρευτούμε. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου @pashatheboss», έγραψε εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CNcwnlhl3xS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε με τα hashtags «κλαίω» και «τόσο χαρούμενη», έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 159.000 likes. Οι ακόλουθοι της Ράιλι Ριντ είναι ευχαριστημένοι με τα νέα, ίσως επειδή η ίδια ήταν τόσο ανοιχτή στο να εξομολογηθεί την αδυναμία της να ... στεριώσει σε μια κανονική σχέση.

Πέρσι, η πορνοστάρ από τη Φλόριντα έγραψε στο Instagram: «Ποτέ δεν είχα ένα αγόρι που να είναι περήφανος για τη δουλειά μου. Είχα δύο «κανονικούς» συντρόφους στην ενήλικη ζωή μου, υπό την έννοια ότι δεν έκαναν πορνό. Και οι δύο μου έδωσαν τελεσίγραφο: «Εμείς ή το πορνό.» Πάντα επέλεγα το πορνό. Είχα πολλές δυσκολίες με αυτή την επιλογή, όμως. Αναρωτιέμαι αν έχω πάρει τη σωστή απόφαση.»

Η Ριντ πρόσθεσε: «Ανησυχώ ότι ίσως έχασα την ευκαιρία μου στην αγάπη και την ευτυχία. Γνωρίζοντας ότι μεταφέρω το βάρος της ντροπής γύρω μου, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποια μέρα κάποιος θα με δεχτεί και θα με αγαπήσει όπως είμαι. Αλλά μπορώ να ελπίζω.»

Προς το παρόν, όλα αυτά μοιάζουν αρκετά μακρινά.

Πηγή: Daily Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA