Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίου με πυροβολισμούς σε πολυσύχναστο εστιατόριο-μπαρ στο νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν νωρίς την Κυριακή, ανέφεραν αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας.

Ο σερίφης της κομητείας Κενόσα, Ντέιβιντ Μπεθ, είπε ότι ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο μπαρ Somers House, στην κομητεία Κενόσα είναι ακόμα ελεύθερος, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες. «Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος γνώριζε ποιους είχε βάλει στο στόχο», δήλωσε ο Μπεθ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Κυριακής.

Ο σερίφης της κομητείας ζήτησε από όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα. Η Κενόσα βρίσκεται περίπου 30 μίλια (50 χιλιόμετρα) νότια του Μιλγουόκι, κι όχι μακριά από τα σύνορα Ουισκόνσιν - Ιλλινόις.

Επέστρεψε και άνοιξε πυρ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, από τον δράστη της επίθεσης ζητήθηκε να φύγει από το μπαρ, αλλά εκείνος επέστρεψε και άνοιξε πυρ. Ο Μπεθ είπε ότι έπεσαν πυροβολισμοί μέσα και έξω από το μπαρ, στο οποίο -πρόσθεσε- υπήρχε αρκετός κόσμος μέσα εκείνη την ώρα. Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχαν περισσότεροι από ένας δράστες. Συμπλήρωσε ότι κατά την εκτίμησή του χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον ένα περίστροφο.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη ταυτοποιήσει τα τρία άτομα που έχασαν τη ζωή τους. Ο Μπεθ είπε ότι δύο άνθρωποι πέθαναν στον τόπο του εγκλήματος. Το τρίτο άτομο μπήκε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία λίγο αργότερα συναντήθηκαν με ένα όχημα της αστυνομίας. Ο αστυνομικός οδήγησε το άτομο στο νοσοκομείο όπου το θύμα εξέπνευσε, σύμφωνα με τους γιατρούς, σημείωσε ο σερίφης.

Τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Μπορεί να υπήρξαν περισσότεροι άνθρωποι με λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς, και το τμήμα του σερίφη επικοινώνησε με τα τοπικά νοσοκομεία για να τους βρει, ανέφερε ο Μπεθ. Πρόσθεσε ότι οι ερευνητές εξετάζουν το βίντεο κλειστού κυκλώματος από τον τόπο του εγκλήματος.

Με πληροφορίες από Assosciated Press

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA