Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο που δείχνει τον πρώην υποψήφιο για τη δημαρχία του Λονδίνου, Μπράιαν Ρόουζ, να πίνει τα ούρα του, βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας. 

Ο Ρόουζ, με καταγωγή από την Καλιφόρνια, είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με τίτλο «σήμερα θα πιω τα ίδια μου τα ούρα». 

Σύμφωνα με τον independent, είχε κατεβάσει την ανάρτηση όμως το πολιτικό μπλογκ Guido Fawkes ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο YouTube την Πέμπτη. 

Στο βίντεο, ο πρώην τραπεζίτης παρατήρησε το αφυδατωμένο χρώμα των ούρων του λίγο πριν πιει μια γουλιά. Αφού την ήπιε, είπε ότι του φάνηκαν «κάπως αλμυρά». 

Σε ένα δεύτερο βίντεο, ο Ρόουζ φαίνεται να ουρεί σε μια κούπα και να πίνει λίγο αργότερα. «Δεν είναι καθόλου κακό» λέει ύστερα από μια γουλιά. 

https://www.youtube.com/watch?v=_gqrbh2DTIY

Ο Ρόουζ έχει το κανάλι «London Real» στο YouTube με πάνω από δύο εκατομμύρια συνδρομητές. Μια συνέντευξη με τον συνωμοσιολόγο Ντέιβιντ Άικ, κατέβηκε από το YouTube πέρυσι λόγω παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων για την CΟVID-19 και το δίκτυο 5G, όπως επίσης και οι λογαριασμοί του Άικ σε Facebook και YouTube.

Ο Ρόουζ είπε πρόσφατα στους Times: «Είμαι περήφανος που τη μεταδώσαμε. Πολεμήσαμε ενάντια στη λογοκρισία πέρυσι γιατί θέλω να γίνονται αυτές οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων και θέλω να γίνονται ανοιχτά». 

Ο Ρόουζ ήταν τραπεζίτης στη Νέα Υόρκη και μετά στο Λονδίνο, πριν παρατήσει την εργασία του και ξεκινήσει το London Real, σύμφωνα με τους Times.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA