Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Έπεσε μόνη της ή κάποιος την έσπρωξε; Αυτό είναι το δίλημμα που βασανίζει τις αστυνομικές αρχές του Λονδίνου γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 42χρονης συνοδού πολυτελείας, Άντζελα Ουίλιαμς, που έπεσε από το όγδοο όροφο του ξενοδοχείου The Standard. 

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έβγαζε 2.000 λίρες τη βραδιά, έπεσε στο έδαφος και έμεινε εκεί για σχεδόν 15 λεπτά προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την έρευνα για την υπόθεση και μεταδίδει η Daily Mail.

Στους πελάτες της Ουίλιαμς περιλαμβάνονταν πλούσιοι άντρες που βρίσκονταν στη λίστα του Forbes και είχε εργαστεί για το πρακτορείο συνοδών Maxes Angels προτού συλληφθεί τον Αύγουστο για κατηγορίες που σχετίζονταν με ξέπλυμα χρήματος.

Αν και οι έρευνες καταλήγουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, η μητέρα της ισχυρίζεται πως κάποιος την έριξε. Μάλιστα θεωρεί αποτυχημένες τις έρευνες των αστυνομικών. 

«Πολλοί από τους πελάτες της ήταν πολύ πλούσιοι, έτσι νομίζαμε ότι συνελήφθη επειδή κάποιος θέλει κάτι να κρύψει. Είναι στόχος;», δήλωσε στη Sun. Η ίδια υποστήριξε ότι κάποιοι πελάτες μπορεί να φοβούνταν ότι θα μιλήσει για τη σχέση τους μαζί της.

Στη διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν δυο κινητά τηλέφωνα και ένα άδειο μπουκάλι κρασί μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της

Η οικογένειά της θα αποφασίσει στο επόμενο διάστημα αν τελικά θα ζητήσει να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Πηγή: Daily Mail 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA