Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νεαρή γυναίκα, γύρω στα 20, δήλωσε πως «μισούσε να είναι μητέρα» και περιέγραψε ενώπιον δικαστηρίου στη Μεγάλη Βρετανία τα απίστευτα σχέδια που είχε καταστρώσει για να πεθάνει το 3χρονο αγοράκι της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρέμβαση της μητέρας του συντρόφου της νεαρής, που αντιλήφθηκε πως το παιδί ήταν χτυπημένο.

Μάλιστα, όταν το 3χρονο αγοράκι εξετάστηκε, αποδείχτηκε πως έφερε 80 μώλωπες στο σώμα και το κεφάλι του.

Η γυναίκα - το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί για να προστατευτεί η ανωνυμία του παιδιού - προσπάθησε αρχικά να κατηγορήσει τον φίλο της για τα χτυπήματα, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail.

Στη συνέχεια όμως ομολόγησε τις αδιανόητες πράξεις της, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι είχε αφήσει ένα μπουκάλι χλωρίνης με ένα καλαμάκι για να το πιει το αγοράκι.

Είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι είχε ανοίξει κάποια στιγμή ένα παράθυρο και είχε αφήσει κάποιες σκάλες, ελπίζοντας ότι ο γιος της θα σκαρφαλώσει και θα πέσει

Επιχείρησε δε να δικαιολογήσει τις πράξεις της, αναφέροντας πως «μισούσε να είναι μητέρα», καθώς έπρεπε να βάζει το παιδί πάνω από οποιονδήποτε άλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA