Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, είπε σε έκπληκτους αστυνομικούς ότι η σεξουαλική του «δίψα» είχε φτάσει στο ... κόκκινο, από τη στιγμή που έλαβε το εμβόλιο για τον κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, ανακάλυψαν πως του είχε επιβληθεί πρόστιμο δύο φορές σε λιγότερο από μία ώρα, καθώς συνευρέθηκε με πόρνες που χρησιμοποιούσαν τροχόσπιτα για να υποδέχονται τους πελάτες τους, όπως συνηθίζεται στο Έμπολι της νότιας Ιταλίας, όπου ο 85χρονος σταμάτησε.

Ο ίδιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο χιλίων ευρώ για τη διπλή παραβίαση των μέτρων και άφησε τους έκπληκτους όσο και χαμογελαστούς όταν είπε: «Είναι το εμβόλιο για τον κορονοϊό, με κάνει πιο αρρενωπό. Έτσι κι αλλιώς, το πρόστιμο είναι χρήματα που ξοδεύονται σωστά.»

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη The Sun: «Τον σταματήσαμε για πρώτη φορά τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού τον είδαμε να μπαίνει στο τροχόσπιτο που ήταν σταθμευμένο κοντά στην παραλία, το οποίο είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από πόρνες. Του είπαμε ότι παραβίαζε τους περιορισμούς κυκλοφορίας, του επιβάλαμε πρόστιμο 500 και τον αφήσαμε ελεύθερο, αλλά μία ώρα αργότερα σταμάτησε και πάλι κατά μήκος του δρόμου σε ένα άλλο τροχόσπιτο και του επιβλήθηκαν επιπλέον 500 ευρώ.»

Σύμφωνα με τους κανόνες απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ιταλία, οι οποίοι άλλαξαν τη Δευτέρα, οι Ιταλοί πρέπει να παραμένουν στο σπίτι μεταξύ 10 μμ και 5 πμ. Σύμφωνα με το ιταλικό Υπουργείο Υγείας, μόλις κάτω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, ενώ η χώρα είχε σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια κρούσματα και 119.000 θανάτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA