Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 43χρονος αστυνομικός, Αναστάσιος Τσάκος, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο του Λονγκ Αϊλαντ στη Νέα Υόρκη, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.https://twitter.com/NYPDShea/status/1387024820764880898?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με το «ABC New York», o Τσάκος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 32χρονη Τζέσικα Μποβέ η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και η άδειά της είχε αφαιρεθεί. Συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία και αντιμετωπίζει περισσότερες από 10 κατηγορίες, ορισμένες εκ των οποίων κακουργηματικές.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

«Ο τραγικός θάνατος του Αναστάσιου Τσάκου, αστυνομικού του Τμήματος Νέας Υόρκης, κατά την διάρκεια υπηρεσίας αλλά και προσφοράς στον συνάνθρωπο μας υπενθυμίζει ότι όλοι οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς. Αιωνία του η μνήμη» έγραψε στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

https://twitter.com/Elpidophoros/status/1387046292665237505?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA