Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΗΠΑ: Αστυνομικοί τράκαραν ενώ έκαναν κόντρες με τα περιπολικά

Κόντρες με τα περιπολικά αντί για περιπολία, προτίμησαν να κάνουν δύο αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, με την ιδέα να μην αποδεικνύεται και τόσο σοφή

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox5, το οποίο επικαλείται e-mail της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, δύο περιπολικά συγκρούστηκαν αφού δύο αστυνομικοί αποφάσισαν να κάνουν κόντρες μεταξύ τους.

«Χθες δύο περιπολικά του αστυνομικού τμήματος του 6D αποφάσισαν αντί να πολεμήσουν το έγκλημα, είτε να κάνουν περιπολίες ή να συνδιαλεχθούν με την κοινότητα, να κάνουν κόντρες στη Λεωφόρο Anacostia, στις 5 το απόγευμα», ανέφερε στο e-mail η διοικητής του αστυνομικού τμήματος 6D, Ντουρίγια Χαμπιμπούλα.

Μάλιστα αμέσως μετά το συμβάν, το περιστατικό διαβιβάστηκε στη διοίκηση προσωπικού για την τιμωρία των δύο αστυνομικών, οι οποίοι ήταν νέοι στο συγκεκριμένο τμήμα.

«Το συμβάν εκθέτει όλα τα μέλη του αστυνομικού τμήματος που είναι παθιασμένα με τη δουλειά τους και εργάζονται σκληρά κάθε μέρα για να κάνουν τη διαφορά. Αυτό δεν είναι δίκαιο για εμάς», προσθέτει το e-mail.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΗΠΑ #αστυνομία #Τρακάρισμα