Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λόρεν Μπριγκς κινδύνευσε να πεθάνει και χρειάστηκε να χάσει το πόδι της έπειτα από μία βουτιά στο τζακούζι στο σπίτι φίλων της στο Έσεξ της Βρετανίας, τον περασμένο Ιανουάριο. Η 25χρονη ξύπνησε στο σπίτι των φίλου της, μην μπορώντας να αναπνεύσει και ευτυχώς μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία.

Διαβάστε ακόμα: Βρετανία: Εγκαταλείπουν σε καταφύγια τα κατοικίδια που αγόρασαν για την καραντίνα

Όπως αναφέρει η Mirror, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή της Λόρεν και αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί της πόδι από το γόνατο και κάτω και τα δάχτυλα του αριστερού της ποδιού.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι η πιθανή αιτία ήταν ότι είχα μπει στη μπανιέρα και κόλλησα το βακτήριο από μια μικρή πληγή που είχα στο πόδι» περιγράφει η Λόρεν, που, όπως λέει, δεν πίστευε στα αυτιά της.

«Έπεσα για ύπνο και ένιωθα ζαλισμένη αλλά τα ξημερώματα ένας από τους φίλους μου με βρήκε στο πάτωμα να δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο νοσοκομείο» συνεχίζει. «Με έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη για 48 ώρες. Έπειτα, οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να σώσουν τα κάτω άκρα της αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό».

«Σήκωσα την κουβέρτα και είδα ότι είχαν ακρωτηριάσει το πόδι μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, καταρρακώθηκα. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, νιώθω παγιδευμένη στο ίδιο μου το σώμα και έχει επηρεαστεί και ψυχολογικά» συγκλονίζει η Λόρεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA