Μενού
  • Α-
  • Α+

H γυναίκα, που περιμένει - με λιγότερη ανυπομονησία πλέον - το γάμο της περιέγραψε στο φόρουμ του Facebook με τις υπόλοιπες μέλλουσες νύφες πως αν και vegan δεν θα μπορέσει να έχει στη δεξίωση του γάμου της το μενού που θα ήθελε, καθώς η οικογένεια του συντρόφου της χλευάζει τις διατροφικές της συνήθειες, προτείνοντάς της χαρακτηριστικά να «φάει ό,τι θα υπάρχει γύρω από το κρέας».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα πεθερικά της επιμένουν να πληρώσουν εκείνα για το δείπνο της γαμήλιας δεξίωσης, αξιώνοντας, παράλληλα, να επιλέξουν εξ ολοκλήρου το μενού, ενώ ο μελλοντικός της σύζυγος αρνείται να πάρει το μέρος της και μένει ουδέτερος στην όλη διαμάχη.

Η ανάρτησή της προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις άλλων μελών του φόρουμ, που κατέκριναν την οικογένεια του συντρόφου της, καλώντας τη χορτοφάγο νύφη να «πατήσει πόδι» και να επιβάλλει το μενού που εκείνη επιθυμεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA