Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός, Τσαρλς Γκροντίν, μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε ο γιος του. Ο ίδιος σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του ο 23χρονος τραγουδιστής MC Kevin

Το ντεμπούτο του το έκανε στο «20.000 Leagues Under the Sea», ταινία του 1954 από τη Disney, ενώ το 1965, έγινε βοηθός του σκηνοθέτη Τζιν Σακς και εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές συμπεριλαμβανομένης της «The Virginian». Η πρώτη μεγάλη δουλειά ήταν στο «Heartbreak Kid», ενώ ακολούθησε η επιτυχημένη οικογενειακή ταινία «Μπετόβεν» που συνδέθηκε πλήρως με το όνομά του.  Κατά τη διάρκεια της ζωή του, ο Τσαρλς Γκροντίν είχε ασχοληθεί και με τη συγγραφή βιβλίων. 

Όσον αφορά τη προσωπική του ζωή, ο Τσαρλς Γκροντίν απέκτησε δύο παιδιά, τη Μάριον από του γάμο του με την Τζούλι Φέργκιουσον και τον γιο του, Νικόλας, από τον γάμο του με την Ελισά Ντούργουντ. 

«Ο Chuck ήταν όσο καλός άνθρωπος, όσο ηθοποιός» επεσήμανε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, που είχε συνεργαστεί μαζί του, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την είδηση του θανάτου του. «Ένας υπέροχος κωμικός» ανέφερε με τη σειρά του ο Άλμπερτ Μπρουκς, σημειώνοντας πως ήταν υπέροχη εμπειρία η συνεργασία μαζί του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA