Μενού
  • Α-
  • Α+

Άσχημη κατάληξη παραλίγο να έχει ένα νούμερο το οποίο περιελάμβανε δύο λιοντάρια σε τσίρκο στη Ρωσία. Αρχικά το νούμερο εξελισσόταν ομαλά με τα δύο λιοντάρια να παλεύουν μεταξύ τους στο ρινγκ, μέχρι τη στιγμή που το ένα εκ των δύο ονόματι Μπέγκα, επιτέθηκε στον εκπαιδευτή και άρχισε να τον δαγκώνει πάμπολλες φορές, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να σωθεί βρισκόμενος στο έδαφος.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Πώς πιάστηκε το αγριογούρουνο που «έκοβε» βόλτες στην Αριστοτέλους

Όλα αυτά όπως φαίνεται και από τα βίντεο έγιναν μπροστά στα μάτια παιδιών και γονέων, οι οποίοι φοβήθηκαν μπροστά στο τρομακτικό θέαμα. Ο εκπαιδευτής Μαξίμ Ορλόφ και άλλα μέλη από το προσωπικό του τσίρκου προσπάθησαν με κοντάρια ν’ απομακρύνουν το λιοντάρι, το οποίο τον τραυμάτισε αρκετά, αφού σύμφωνα με τη Daily Mail, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της πόλης Μόσκοβο στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ.

Μάλιστα η τρομάρα για τους θεατές ήταν τόσο μεγάλη αφού μία έγκυος γυναίκα φέρεται να έπαθε επιληπτικό σοκ. Ο Ορλόφ πάντως εμφανίστηκε ψύχραιμος αφού όπως είπε «αυτά τα συμβάντα είναι πολύ σπάνια, αλλά τα ζώα είναι ζώα». Η Μπέγκα δεν θα ξαναεμφανιστεί στο σόου μετά την επίθεση, ενώ στη Ρωσία έχουν αρχίσει ήδη να αυξάνονται οι φωνές για να σταματήσει η χρησιμοποίηση άγριων ζώων σε ζωντανά προγράμματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA