Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι επιθέσεις με μαχαίρι στην Κίνα είναι συχνό φαινόμενο και δυστυχώς τις περισσότερες φορές υπάρχουν και θύματα. Στο τελευταίο συμβάν που καταγράφηκε στη χώρα της Ανατολής, 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 15 τραυματίστηκαν από την επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι σε πεζόδρομο πόλης στην ανατολική Κίνα.

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Επιτρέπονται πλέον τα τρία παιδιά ανά οικογένεια – Γιατί δεν ενθουσιάστηκαν οι Κινέζοι

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ανγκίνγκ, μιας πόλης 1.200 χιλιόμετρα νότια του Πεκίνου στην επαρχία Ανχούι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV.

Η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας της πόλης ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον προσδιορισμό των συνθηκών της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ένα πεζόδρομο και σε ένα εμπορικό δρόμο.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια δεν είναι ασυνήθιστες στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες. Τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε 16 ακόμη σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα. Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στην βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA