Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά... 19 υπαλλήλους fast food συνέλαβαν αστυνομικοί επειδή αρνήθηκαν να τους δώσουν δωρεάν burger

Οι 19 εργαζόμενοι της αλυσίδας fast food «Johnny & Jugnu» στη Λαχόρη του Πακιστάν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς και βρίσκονταν για επτά ώρες στα κρατητήρια επειδή αρνήθηκαν να δώσουν δωρεάν χάμπουργκερ. Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, αναγκάστηκαν να αφήσουν το ταχυφαγείο χωρίς να κλείσουν τις κουζίνες ενώ «τηγανίζονταν οι πατάτες και οι πελάτες περίμεναν τις παραγγελίες τους». 

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στην ομάδα του εστιατορίου μας, όμως θέλουμε να είναι η τελευταία», επισήμανε η  Johnny & Jugnu και αποκάλυψε πως δύο μέρες πριν το προσωπικό αρνήθηκε να δώσει δωρεάν χάμπουργκερ σε δύο αστυνομικούς. «Πρόκειται για μια κοινή πρακτική για τους αστυνομικούς. Απειλούν τους μάνατζερ και επιστρέφουν την επόμενη μέρα για να προσβάλουν το προσωπικό και να καβγαδίσουν», αναφέρει η αλυσίδα fast food. 

Ο Ινάμ Γκάνι, αξιωματικός στην αστυνομία της Λαχόρης, ανέφερε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί στο περιστατικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο. «Κανείς δεν είναι επιτρέπεται να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Η αδικία δεν είναι ανεκτή. Όλοι τους θα τιμωρηθούν», τόνισε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA