Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η Αγγλία απαγορεύει στους οπαδούς της να ταξιδέψουν στη Ρώμη για τον προημιτελικό του Euro 2020 με την Ουκρανία για να βοηθήσουν την αρμάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρά την φρενίτιδα του «it's coming home» εκατοντάδες συμπατριώτες τους όχι μόνο αψηφούν τα μέτρα, αλλά... παραέρχονται κοντά σε τετραήμερο φεστιβάλ ανταλλαγής συντρόφων!

Οι εικόνες από τα drones δείχνουν σειρές σκηνών, κιόσκια και πλήθους που συγκεντρώνονται σε χωράφια ακριβώς έξω από τον A52 κοντά στο Grantham στο Lincolnshire. Το φεστιβάλ των swingers ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Ιουλίου και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

https://twitter.com/DailyMirror/status/1411277035704512516?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του διοργανωτή της εκδήλωσης, το φεστιβάλ περιλαμβάνει κάστρα αναπήδησης ενηλίκων, διαγωνισμό υγρών μπλουζών, συναυλία αφιερωμένη στους Linkin Park και διαγωνισμό Mr and Miss Swingathon 2021.

Οι επισκέπτες κοιμούνται σε πολυτελή γιουρτ τεσσάρων ατόμων που περιέχουν υδρομασάζ. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα παρά τα μέτρα που δεν επιτρέπουν συγκέντρωση άνω των 30 ατόμων για «κοινωνικές εκδηλώσεις» όπως γάμους και κηδείες στην Αγγλία.

https://twitter.com/Clubs4Fun/status/1410703016462798857?ref_src=twsrc^tfw

Εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου του Βόρειου Κέστεβεν δήλωσε: «Η αίτηση αδείας σωστά εκδόθηκε, για ένα μπαρ και ρυθμιζόμενη ψυχαγωγία έως τις 11:00 σε συνδυασμό με αυτό που χαρακτηρίστηκε ως "ιδιωτικό κάμπινγκ".  Εφόσον η εκδήλωση διεξάγεται εντός των περιορισμών, και με νόμιμο τρόπο, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από το Συμβούλιο να κάνει σχετικά με αυτό το γεγονός. Ο διοργανωτής της εκδήλωσης είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της εκδήλωσης και της εκτέλεσης με ασφάλεια».

Σύμφωνα με έναν από τους συμμετέχοντες, τουλάχιστον 200 άτομα βρίσκονται στον χώρο για το τετραήμερο φεστιβάλ κι – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – έχουν πουληθεί περισσότερα από 400 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 200 λίρες για κάθε ζευγάρι.

Οι επισκέπτες κλήθηκαν να κάνουν τεστ για κορονοϊό 48 ώρες πριν φτάσουν στην εκδήλωση. Η εκδήλωση με εισιτήριο είναι ανοιχτή μόνο σε swingers που έχουν επαληθευτεί στο προφίλ τους στο Fabswingers, ανέφερε ο ιστότοπος. Οι αναφορές δείχνουν ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μια περιοχή κοντά στο Oasby και το Haceby, κοντά στο Grantham.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA