Μενού
  • Α-
  • Α+

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι άγνωστοι κουκουλοφόροι που εισέβαλλαν στα στούντιο του ομίλου ΔΙΑΣ στην Κύπρο, όπου στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma. Οι κουκουλοφόροι που ανήκουν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών κι αντιτίθενται στα μέτρα περιορισμού κατά της πανδημίας, έκαψαν αυτοκίνητα στο πάρκινγκ και προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές στο ισόγειο και στην υποδοχή του κτιρίου.

Η στιγμή της εφόδου κουκουλοφόρων στο SigmaLive έγινε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. «Δεχόμαστε επίθεση, ας κάνει κάτι η Αστυνομία» λέει ο κεντρικός παρουσιαστής. «Αυτή την ώρα σπάνε τα πάντα, μας καίνε τα αυτοκίνητα» προσθέτει. Στο συγκρότημα βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι, με τις περιγραφές τους για τη λύσσα και τη μανία των κουκουλοφόρων να είναι σοκαριστικές.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, αφού ολοκλήρωσαν νωρίτερα την διαμαρτυρία τους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο όχλος οδηγήθηκε προς το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και το κανάλι, και προκάλεσε ζημιές.

Οι έρευνες για τους δράστες είναι εντατικές και αξιολογείται υλικό από μάρτυρες, ενώ ζητήθηκε έκθεση γεγονότων από την Υπουργό Δικαιοσύνης. Hδη συνελήφθησαν πέντε ύποπτοι και έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι φωτογραφίες 10 προσώπων, οι οποίοι αναζητούνται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA