Μενού
  • Α-
  • Α+

Γιος νοσηλεύτριας στράφηκε εναντίον της μητέρας του εξαιτίας του «πολέμου» που έχει κηρύξει στα εμβόλια κατά του κορονοϊού. «Αυτό που κάνει είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτά είναι τα 5 λεπτά δημοσιότητάς της», λέει ο 21χρονος για τη μητέρα του που ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια και το 5G κάνουν... κακό στους ανθρώπους. 

Ο 21χρονος Σεμπάστιαν Σεμιράνι είναι γιος 54χρονης Κέιτ που του έχει εναντιωθεί υποστηρίζοντας πως είναι μέρος «παγκόσμιας συνωμοσίας» που έχει ενορχηστρωθεί από τη CIA. Πιστεύει ακόμη ότι αυτή η «παγκόσμια συνωμοσία» θα καταστρέψει τον μισό πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Η 54χρονη Σεμιράνι ερευνάται από την αστυνομία καθώς κατηγόρησε γιατρούς πως συμμετέχουν σε «γενοκτονία» και πρέπει να δικαστούν σε «δίκες της Νυρεμβέργης». Λέει πως οι εμβολιαστικές ομάδες πρέπει να μετονομαστούν σε «ομάδες θανάτου» και χαρακτήρισε «νέο Άουσβιτς» την δημόσια υπηρεσία υγείας της Αγγλίας. 

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2467551.html

«Μπλόκο» από τα social media 

Στην 54χρονη έχει απαγορευτεί η παρουσία στα social media λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων καθώς υποστήριξε ότι τα συμπτώματα της COVID-19 προκαλούνται από το 5G και τα εμβόλια «παρασκευάστηκαν με βιασύνη» γιατί «θέλουν να σε σκοτώσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=aRWHMfoNSJs

«Δεν θα έχω σχέση με τη μητέρα μου» 

Ο 21χρονος Σεμπάστιαν αποκάλυψε πως η μητέρα του επιχείρησε να επιβάλλει τις θεωρίες συνωμοσίας τόσο στον ίδιο όσο και στην αδερφή του. Δήλωσε ανήσυχος για τις πολιτικές της θέσεις, καθώς θεωρεί πως ενδεχομένως προσεγγίζουν την ακροδεξιά, τη στιγμή που ο πατέρας του είναι Ιρανός.  «Οι άνθρωποι τη λαμβάνουν υπόψη τους ως μια πηγή αλήθειας και εύχομαι να μπορούσα να τους πω ότι η μαμά μου δεν είναι ο άνθρωπος που νομίζουν. Είναι κάποια με τεράστια ιδιοτέλεια και λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής», είπε ο Σεμπάστιαν. 

«Νομίζω ότι η κατάσταση έχει προχωρήσει πολύ. Δεν θα έχω ποτέ ξανά σχέση με τη μητέρα μου. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό αν κάποιος έρθει σε εσένα και σου πει: “Αρχίζω να πιστεύω όλα αυτά τα πράγματα”, κόψε το από τη ρίζα. Διότι χρειάζονται δύο χρόνια για να χάσει ολοκληρωτικά κάποιον», ανέφερε. 

Ο Σεμπάστιαν αποκάλυψε πως η παιδική του ηλικία ήταν «κόλαση» καθώς θεωρούσε πως θα έρθει το τέλος του κόσμου εξαιτίας των θεωριών συνωμοσίας που αναπαρήγαγε η μητέρα του, ενώ ισχυρίστηκε πως πριν από ένα μήνα του έστειλε το εξής μήνυμα: «πρέπει να με ακούσεις. Εσύ και η αδερφή σου θα πεθάνετε. Η CIA συνωμοτεί και ο μισός πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα πεθάνει σε πέντε χρόνια». 

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2467733.html
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA