Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, καθώς σε επιμνημόσυνη δέηση για τους 13 αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν από την επίθεση του ISIS – K στην Καμπούλ, κοίταξε την ώρα σαν να βιαζόταν να τελειώσει. Η τελετή έγινε στην αεροπορική βάση του Ντόβερ. Όπως γράφει η Daily Mail, ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν στάθηκαν σιωπηλοί όσο περνούσαν τα φέρετρα, ωστόσο ο Μπάιντεν κάποια στιγμή κρυφοκοίταξε την ώρα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Ξεριζωμός με ένα μωρό στα χέρια: Το κλικ του Γιώργου Μουτάφη που καθηλώνει

«Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να αποδίδεις τιμή σε νεκρούς, κύριε Πρόεδρε» έγραψε ένας χρήστης.

https://twitter.com/NickFondacaro/status/1432046273666895875?ref_src=twsrc^tfw

Ένας Ρεπουμπλικάνος πρώην βουλευτής έγραψε δηκτικά: «Ε, μάλλον θα είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να τιμήσει τους 13 νεκρούς»

https://twitter.com/Kaala_Nag/status/1432246654237769728?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει βρεθεί στο στόχαστρο δριμείας κριτικής για το Αφγανιστάν και με το διάγγελμά του μετά το λουτρό αίματος στην Καμπούλ, το Twitter τον... στόλισε.

Μπαράζ εκτόξευσης ρουκετών κατά του αεροδρομίου της Καμπούλ

Προτελευταία ημέρα για τις εκκενώσεις από το Αφγανιστάν και ρουκέτες εκτοξεύτηκαν εκτοξεύθηκαν εναντίον του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, όμως αναχαιτίστηκαν από αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας εγκατεστημένο εκεί, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Νωρίτερα, δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου μετέδωσαν πως άκουσαν εκτοξεύσεις ρουκετών και εκρήξεις στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την επομένη της ανακοίνωσης από τον στρατό των ΗΠΑ ότι κατέστρεψε με αεροπορικό πλήγμα αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικά στην αφγανική πρωτεύουσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA