Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλη η Αμερική αναζητά την 22χρονη travel blogger, Γκάμπι Πετίτο που είναι εξαφανισμένη σχεδόν ένα μήνα. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε η Γκάμπι Πετίτο, από τη Νέα Υόρκη ήταν στις 25 Αυγούστου. Ήδη από τις 12 Αυγούστου υπήρξε μια μαρτυρία στην αστυνομία της Γιούτα για έναν καβγά που είχε με τον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι: Κάποιος είδε την Πετίτο να χαστουκίζει τον Λόντρι  και μετά να μπαίνει στο βαν μέσα από το παράθυρο, σαν να την είχε κλειδώσει εκείνος απέξω. Όταν η αστυνομία επικοινώνησε μαζί τους, η Πετίτο «έκλαιγε ανεξέλεγκτα. Σε όλη τη διάρκεια της έρευνας  συνέχισε να κλαίει, να αναπνέει με δυσκολία και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει ούτε μια πρόταση χωρίς να σκουπίσει τα δάκρυά της». Από το road trip τους σε όλη την Αμερική, γύρισε μόνο ο Λόντρι με το αυτοκίνητό της, αλλά επέμενε ότι δεν ξέρει που βρίσκεται. 

Η εκδοχή που μοιράστηκε ο Λόντρι με την αστυνομία ήταν ότι η συνύπαρξή τους στο βαν είχε προκαλέσει στο ζευγάρι «συναισθηματική ένταση» και πως η σύντροφός του φοβόταν ότι εκείνος θα την εγκατέλειπε στη μέση της ερήμου. Η Πετίτο, από την πλευρά της, ανέφερε ότι υπέφερε από «σοβαρό άγχος», που επιδεινωνόταν από τις «μικρές διαφωνίες που είχε με τον σύντροφό της σε όλη τη διάρκεια της ημέρας». Σε έναν καβγά, η 22χρονη είχε γρατζουνίσει το πρόσωπο και τα χέρια του συντρόφου της, αλλά στην αναφορά της αστυνομίας το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήταν «ερωτευμένο και αρραβωνιασμένο, ότι σκόπευε να παντρευτεί και πως δεν θα ήθελε με τίποτα κανένας από τους δύο να βρεθεί κατηγορούμενος για έγκλημα».

https://www.instagram.com/p/CRZ6asrF9ym/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια της Πετίτο ισχυρίζεται ότι η τελευταία φορά που είχε οπτική επαφή μαζί της ήταν στις 24 ή 25 Αυγούστου, όταν η travel blogger είχε πάει για πεζοπορία σε ένα Εθνικό Πάρκο στο Γουαϊόμινγκ και έκανε μια βιντεοκλήση με τη μητέρα της. Η τελευταία είπε ότι για λίγες ακόμα μέρες αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα, αλλά μετά έχασε κάθε ίχνος της κόρης της. Ερωτηματικά προκαλεί και η καθυστέρηση των δικών της να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Πάντως η μητέρα της εμφανίζεται απελπισμένη στα media, δηλώνοντας: «Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε. Το μόνο που κάνουμε είναι να την αναζητάμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA