Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΗΠΑ: Παρουσιαστής του Fox πιστεύει ότι το εμβόλιο «χτυπά» τους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη

Ο Τάκερ Κάρλσον, στο πλαίσιο της γραμμής που έχει πάρει από το κανάλι Fox Νews να χαϊδεύει τα αυτιά αυτών που λατρεύει τις θεωρίες συνωμοσίας, υποστήριξε ότι το εμβόλιο στοχεύει σε άνδρες με... υψηλή τεστοστερόνη και «έντιμους χριστιανούς»

To κανάλι Fox News των ΗΠΑ δεν διστάζει να «αγκαλιάζει» του αντιεμβολιαστές, καθώς παραμένουν οι βασικοί υποστηρικτές του τέως προέδρου της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ένας από τους παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού, ο Τάκερ Κάρλσον, «έσπειρε» μια νέα θεωρία συνωμοσίας που δεν τιμά κανέναν. Συγκεκριμένα, για να αντιταχθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των στρατιωτικών των ΗΠΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το εμβόλιο χτυπά... τον ανδρισμό.

Σύμφωνα με τον Κάρλσον, η διαταγή για υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι αχρείαστη, αφού όπως είπε, μέχρι σήμερα, 46 άτομα του αμερικανικού στρατού έχουν πεθάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ οι αυτοκτονίες που έχουν καταγραφεί είναι πολύ περισσότερες. «Σε μόλις λίγους μήνες τον περασμένο χρόνο, 156 μέλη του προσωπικού αυτοκτόνησαν. Οπότε οι αυτοκτονίες στον στρατό είναι μία πραγματική κρίση» με την οποία το Πεντάγωνο πρέπει να ασχοληθεί, κατέληξε.

Στην κριτική του έδωσε νέα διάσταση, εμπλέκοντας το ζήτημα του «σατανισμού». Όπως είπε, το ζητούμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι να εντοπιστούν οι ειλικρινείς Χριστιανοί, οι ελεύθεροι στοχαστές, οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και όποιος δεν αγαπά τον Τζο Μπάιντεν και να τους κάνει να φύγουν αμέσως».

Επιχειρώντας να στηρίξει τα αστήριχτα, ο Κάρλσον έδειξε ένα σλάιντ, που κατήγγειλε ότι έχει πάρει από παρουσίαση με PowerPoint του Αμερικανικού στρατού, που δείχνει τη διστακτικότητα των στρατευμένων να εμβολιαστούν. Παράλληλα, υποστήριξε ότι πολλά παιδιά θυσιάστηκαν στον σατανά λόγω του εμβολίου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΗΠΑ #αρνητές #Εμβόλιο #παρουσιαστής

Best of Internet