Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ιταλία: Στα χέρια της νόμιμης κατόχου το κλεμμένο ξυστό που κέρδιζε 500.000 ευρώ

Ο καταστηματάρχης που έκλεψε το ξυστό προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά αλλά οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο

(Πηγή: ASSOCIATED PRESS)
(Πηγή: ASSOCIATED PRESS)

Στα χέρια της 69χρονης Ναπολιτάνας, βρίσκεται και πάλι το ξυστό που κέρδιζε 500.000 ευρώ και είχε κλαπεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι μόλις κατάλαβε ότι επρόκειτο για σημαντικό ποσό, η γυναίκα ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη καταστήματος καπνού που της είχε πουλήσει το τυχερό ξυστό. Εκείνος όμως, αντί να της το επιστρέψει, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ ο καταστηματάρχης προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά αλλά οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο. Ύστερα από ανάκριση, ο άνδρας ομολόγησε ότι είχε κρύψει το «ξυστό» σε θυρίδα ασφαλείας, σε τράπεζα της πόλης Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η ιταλική υπηρεσία που ελέγχει τα τυχερά παιχνίδια έκανε γνωστό ότι άρθηκε η εντολή κατάσχεσης του συγκεκριμένου ξυστού και ότι ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή των 500.000 ευρώ στη 69χρονη γυναίκα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ιταλία #ηλικιωμένος