Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην εκλογική της περιφέρεια πραγματοποίησε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Μάλιστα, βρέθηκε και στο πάρκο πουλιών Marlow όπου ένας παπαγάλος μάλλον την... αντιπάθησε και αποφάσισε να τη δαγκώσει, χαρίζοντας στους φωτογράφους ένα ιδιαίτερα εκφραστικό καρέ. 

Διαβάστε ακόμη: Μέρκελ: Επεισοδιακή η τελευταία ομιλία στη Βουλή - Τι είπε για «πειραματόζωα» και γιατί της φώναζαν «ντροπή»

Η Άνγκελα Μέρκελ έγινε δεκτή μετά χαράς από τους παπαγάλους στο Marlow αφού ολόκληρα κοπάδια παπαγάλων Λόρι πετούσαν γύρω της, ενώ ένας προσγειώθηκε και στο κεφάλι της. Στο χέρι της κρατούσε ένα μικρό χάρτινο κύπελλο με το «νέκταρ Lori» φτιαγμένο από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτηρά και νερό και τάιζε τα πουλιά αλλά ξαφνικά δαγκώθηκε! Ο παπαγάλος που προτίμησε την... Καγκελάριο από το «νέκταρ» προκάλεσε και την αντίδρασή της, αφού αν κρίνει κανείς από το καρέ του φωτογράφου πρέπει να πόνεσε. 

Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της. Όταν ωστόσο της προτάθηκε να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…». Η Μέρκελ πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA