Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μεξικανή τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ινές Γκόμεζ Μοντ, που κάποτε έκανε πρόταση γάμου στον καλύτερο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου και σύζυγο της Ζιζέλ, Tom Brady, κατηγορείται για οικονομική απάτη και φέρεται να έχει φύγει από το Μεξικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό People, η Ινές και ο σύζυγός της Βίκτορ Μάουελ Άλβαρεζ Πούγκα, δικηγόρος, κατηγορούνται για υπεξαίρεση 3 δισεκατομμυρίων πέσος, δηλαδή 146 εκατομμυρίων δολαρίων ή αλλιώς 125 εκατ. ευρώ. 

Συνεργάτης της Μοντ στην εκπομπή που παρουσίαζε δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TVNotas ότι το ζευγάρι ήταν «χρεωμένο μέχρι το λαιμό» για κατηγορίες οικονομικής απάτης μεταξύ 2016 και 2017 και κατάφερε να διαφύγει πριν από την έκδοση εντάλματος σύλληψης στις 10 Σεπτεμβρίου. Πιστεύεται ότι η Ινές Γκόμεζ Μοντ και ο Βίκτορ Μάουελ Άλβαρεζ Πούγκα κρύβονται στις ΗΠΑ, αν και αυτό παραμένει ασαφές. Μεξικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν επίσης αναφέρει ότι το ζεύγος με επίδραση στη χώρα έχει ακίνητα στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων κι ένα αρχοντικό που ανήκε στην Αμερικανή τραγουδίστρια, Σερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές του Μεξικού ζήτησαν από την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του ζεύγους και, σύμφωνα με το Animal Politico, οι μεξικανικές Αρχές θεωρούν ότι το ζευγάρι έχει φύγει από την χώρα. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ίδια η Μοντ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την συμπαράσταση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήξερε για κανένα ένταλμα σύλληψης μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και θεωρεί το περιστατικό «οδυνηρό και θλιβερό», καθώς ο σύζυγός της για χρόνια εργάζεται με εταιρείες που στοχεύουν στην καταπολέμηση της πείνας και της φτώχειας στο Μεξικό. Δήλωσε, πάντως, ότι προετοιμάζονται για την επικείμενη δικαστική διαμάχη. 

Η Μοντ έγινε ευρύτερα γνωστή για πρώτη φορά το 2008, όταν έκανε πρόταση γάμου στον κορυφαίο πρωταθλητή του NFL, Tom Brady, κι εκείνος αρνήθηκε. Της είπε μάλιστα ευγενικά: «Είμαι άντρας μιας και μόνο γυναίκας», αναφερόμενος στην Ζιζέλ, με την οποία είχε σχέση. Πλέον ο Τομ είναι παντρεμένος με το τοπ μόντελ Ζιζέλ από τις 29 Φεβρουαρίου 2009 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. 

Στις 8 Φεβρουαρίου έγινε viral το φιλί του Τομ στη Ζιζέλ μετά το τέλος του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ο μύθος του NFL, Tom Brady, κατέκτησε το έβδομο δαχτυλίδι της καριέρας του στο Super Bowl, αλλά μετά το τέλος του αγώνα των Tampa Bay Buccaneers επί των Kansas City Chiefs μας θύμισε ότι είναι νικητής κι εκτός γηπέδων. 

https://twitter.com/NFLUpOfficial/status/1358620187449315331?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA