Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εκλογές στη Γερμανία: Βρέθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Βούπερταλ - Συνεχίστηκε η διαδικασία

Οι πολίτες του Βούπερταλ ειδοποιήθηκαν να μην πάνε στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν για τις γερμανικές εκλογές, καθώς στην περιοχή ανακαλύφθηκε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Μάταια όμως... οι περισσότεροι πήγαν και ψήφισαν

Ούτε η ανακάλυψη βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τους πολίτες του Βούπερταλ να πάνε στα εκλογικά κέντρα και να ψηφίσουν στις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές! Συγκεκριμένα, η βόμβα ανακαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από τον ποταμό Βούπερ και κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση των σπιτιών που βρίσκονταν περιμετρικά του σημείου, αφού περίπου, 1.500 άνθρωποι ζουν σε αυτήν τη ζώνη.

Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους κοντινής συνοικίας να μην πάνε να ψηφίσουν και να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο, τα πέντε εκλογικά κέντρα που βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο, δεν έκλεισαν και όσοι πήγαν να ψηφίσουν -παρά τις συστάσεις των αρχών- μπόρεσαν να καταθέσουν την ψήφο τους κανονικά.

Η απενεργοποίηση της βόμβας έχει σχεδιαστεί για τις επόμενες ώρες, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#βόμβα #Γερμανία #αστυνομία #εκλογές