Μενού
  • Α-
  • Α+

Συντρίμμια έγινε μέρος επταώροφης πολυκατοικίας στο Μπατούμι στη Γεωργία με αρκετούς ανθρώπους να έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια και τους διασώστες να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να ελευθερώσουν όσους μπορούν. Οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ είναι σοκαριστικές, καθώς έχει διαλυθεί το μισό από το πολυώροφο κτίριο. Η αγωνία στο σημείο είναι μεγάλη με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να ξεσπάσουν σε κραυγές ενθουσιασμού, όταν ένα μικρό αγόρι ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από τα χαλάσματα.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού του μικρού παιδιού καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται το ξέσπασμα χαράς των διασωστών. Σε ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων να σηκώνει μια τσιμεντένια πλάκα, προτού ανασύρει ζωντανό το μικρό παιδί. Παράλληλα, άλλες εικόνες δείχνουν μια γυναίκα να διασώζεται με τη βοήθεια γερανού.

Η πολυκατοικία κατέρρευσε το πρωί της Παρασκευής, με τους πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα να σπεύδουν άμεσα στο σημείο. Τα αίτια της κατάρρευσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων και το παιδί. Ορισμένα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν εκεί κοντά έχουν καλυφθεί σχεδόν τελείως από συντρίμμια, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA