Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Ίτεν της Κένυας, όταν βρήκαν την Ολυμπιονίκη, Άγκνες Τίροπ, μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της. Η πρωταθλήτρια των 5.000 και 10.000 μέτρων, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με μαχαιριές στην κοιλιά, με τις υποψίες να βαραίνουν τον σύντροφό της.

Η Τιρόπ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 10.000 μέτρα, έχοντας μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ στο σχετικό αγώνισμα, ενώ κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 5.000 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης της δολοφονίας της 25χρονης αθλήτριας είναι ο σύζυγός της. Η εν λόγω είδηση επιβεβαιώθηκε και από την Ομοσπονδία Στίβου της Κένυας, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter. «Η Κένυα έχασε ένα διαμάντι, που ήταν μία από τις πιο γρήγορες αθλήτριες στην παγκόσμια σκηνή. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τερμάτισε δεύτερη στον Ημιμαραθώνιο της Βαλένθια».

https://twitter.com/athletics_kenya/status/1448245193493385217?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA